Infoga:    
Synlig för:     Module:   
Sök
den 17 juni 2019 ..:: Årsmöte 2013 ::.. Registrera   Logga in
 Årsmöte 2013 Minimera

Klubbens årsmöte 2013

Söndagen den 3:e februari samlades SSF Medelpad till årsmöte på restaurang Brandstation i Sundsvall. Mötesrummet var fullt och stämningen god. Från verksamhetsberättelsen noterades att antalet jaktprov under 2012 mer än halverats jämfört med året innan, till 26 st. Sannolikt hänger detta samman med den dåliga fågeltillgången. På utställningssidan har det dock varit bra drag med hela 91 utställda hundar på klubbens två utställningar – varav den sista i fullt snökaos! Klubben ekonomi har ytterligare förstärkts en del och vad gäller valen blev det omval över hela linjen...

När det kom till prisutdelningar fanns det flera utmärkelser för mötesordföranden, Bengt-Olov Norberg att dela ut. I predatortävlingen segrade Kjell-Arne Henriksson, som tyvärr inte kunde närvara men fick en mårdfälla, före Kalle Burman och Marcus Orjala. Sen var det ju priser till de hundar som gått till pris på jaktprov.

Matti Torvela tar emot priset för Medelpads Skällande Fågelhund 2012, Fort Hjort Jeppe

Lars-Åke Källman tar emot priset för Årets Rookie, Häggingåsens Tess                                       

Per-Ove Bergman tar emot pris för Sulkamäen  Saku  som tog ett 1:a pris med 89 poäng islutet av november 

Kalle Burman tar emot pris för andraplatsen iklubbens 
predatortävling

 
Innan det sedan blev dags för gemensam middag presenterade Egon Rongdén en analys av alla jaktprov i Sverige mellan 1997-2011. Analysen gav upphov till en del reflektioner och diskussion.

Via länkarna nedan kan Du få upp klubbens verksamhetsberättelse och analysen av jaktproven.


                    

 


    

 

För dig som gillar jakt, finnspets, finsk spets och norrbottenspets eller för dig som är intresserad av jakt och natur i allmänhet.
Copyright 2008 SSF Medelpad   Användarvilkor  Personliga uppgifter
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation