Sök
den 17 juni 2019 ..:: Utställningar » Utställningar 2015 ::.. Registrera   Logga in
 Borgsjö 6/12 Minimera


Medelpads så kallade vinterutställning blir allt mer höstlik på grund av våra milda vintrar. För att få en bättre vinterfeeling flyttades utställningen en bit inåt landet till Borgsjö nära Ånge men det var inte just någon vinter där heller, nollgradigt och mest bara is på backen så Birsta köpcentrum lockade nog några fler.

Ingen på plats var för den saken missnöjd, glada hundar med lika glada ägare gjorde att miljön kom i andra hand. I startfältet var det lite mindre hundar än vad vi brukar vara vana vid, av 27 anmälda hundar kom
bara 15 Norrbottenspetsar och 9 Finsk spetsar till start.

Uppgiften som domare hade Arvid Göransson accepterat då bokad domare fick förhinder. Vi är oerhört tacksamma att Arvid tog på sig jobbet med så kort varsel. TACK!

Arrangemanget var för övrigt som vanligt i toppklass, gulaschsoppa, mackor och nybyggd kaffe fanns till förtäring för de hungriga. Hela utställningen var avklarad på 3 timmar utan paus eftersom det var ett klent startfält.  Ett kamerahaveri direkt från start resulterade i att det tyvärr blev väldigt lite bilder.

Vi vill också passa på att tacka de som aldrig blir omnämnda. Våra ständiga ringsekreterare Eva Löwenstein och Britt Inger Wallin som håller ordning och reda och ser till så allt blir som det ska, ni är ovärderliga och ställer alltid upp. Tack!  Och tack till alla andra också som på något sätt bidrog till en bra dag.

Bästa Valparna, Brännbolyckans Aya ägare Per-Ove Bergman och
Yrja med ägare Lars Eriksson

 


 Överstjuktans Coffy fick sitt sista CK och blev därmed SV UCH.
Eller var det UTSKÄLLNINGS CHAMPIONAT? undrar husse...


Sjuskinnåns Assa med husse Mats Svensson


Nautasvardos Kirri med sin ägare Rolf Gustavsson fick CK


Bäst i rasen BIR, blev Lilli här med sin ägare Lauri Keränen.


När BIS skulle utses blev det en hård kamp mellan Nobstiken Odensala Skogens Mira och Finska spets tiken Lilli.
Susanna Bergström med sin Mira fick till slut se sig besegrade av Lilli med sin husse Lauri Keränen.

 

Hela Resultatlistan 

 

 

 


  
För dig som gillar jakt, finnspets, finsk spets och norrbottenspets eller för dig som är intresserad av jakt och natur i allmänhet.

 

Copyright 2008 SSF Medelpad   Användarvilkor  Personliga uppgifter
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation